Specialkonstruktioner i Dorotea Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Specialkonstruktioner i Dorotea Aktiebolag är ett bolag som finns i Dorotea. I Specialkonstruktioner i Dorotea Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindahl, Nils Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Nils André som är född 1983 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lundgren, Bengt Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Ekman, Lars Manfred som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Specialkonstruktioner i Dorotea Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Specialkonstruktioner i Dorotea Aktiebolag på telefon 0942-51250.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av lättare mekaniska produkter huvudsakligen inom verkstadsindustrin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Specialkonstruktioner i Dorotea Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Specialkonstruktioner i Dorotea Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västerbottens län och Dorotea arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Specialkonstruktioner i Dorotea Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Specialkonstruktioner i Dorotea Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Specialkonstruktioner i Dorotea Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Specialkonstruktioner i Dorotea Aktiebolag har 556293-8612 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västerbottens län.